Zoeken
  • Kristof Goffin

Stichting tegen Kanker lanceerde deze zomer een grote solidariteitsactie voor kankerpatiënten door de verkoop van mondmaskers met een bijzondere formule: voor elk verkocht mondmasker, schenkt Stichting tegen Kanker er een aan een kankerpatiënt. 


Stichting tegen Kanker lanceert daarom in de week van 14 september haar Social Mediacampagne "Bescherm wie je liefhebt"! #beschermwiejeliefhebt


Wil jij ook je mondmasker aankopen en zo één schenken aan een kankerpatiënt, surf dan naar www.kanker.be/mondmasker !


Alvast bedankt!


#stichtingtegenkanker
173 keer bekekenSchrijf een reactie
  • Kristof Goffin

De opnames van het derde seizoen van"Dertigers" kunnen van start gaan! Met maar enkele weken vertraging zullen de opnames rond 6 juli starten! Alles op de set zal verlopen zoals het protocol het voorschrijft en alle veiligheidsmaatregelen zullen worden gerespecteerd! Zo vertelde de zender Eén op haar website!


Lees het hele artikel via onderstaande link!

https://www.een.be/dertigers/opnames-dertigers-en-loslopend-wild-van-start


279 keer bekekenSchrijf een reactie
  • Kristof Goffin

Artists for Events is een heel mooi initiatief van Eventplanner.be !


"Ontvang een gepersonaliseerde videoboodschap van jouw favoriete artiest of doe er één cadeau aan een jarige, je favoriete oma of iemand die je een hart onder de riem wil steken. Je ontvangt niet alleen een leuke video, je steunt ook de artiest én het goede doel in de eventsector dat hij zelf kiest."

Ook van mezelf kan je zo een leuke gepersonaliseerde videoboodschap ontvangen! Wil je de event/cultuursector ook graag een hart onder de riem steken? Aarzel dan niet en klik op onderstaande link!


https://www.eventplanner.be/bedrijven/7870_kristof-goffin.html


150 keer bekekenSchrijf een reactie

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief

info@kristofgoffin.be​

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2020 Kristof Goffin