top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverKristof Goffin

Cool, ik kan helpen!

De zomervakantie zit er bijna op !  Dat wil zeggen dat voor het nieuwe theaterseizoen de repetities gestart zijn.  


Zo ben ik, samen met Dorothy Wuyts, beginnen repeteren aan een nieuwe educatieve voorstelling: "Cool, ik kan helpen!".  Een voorstelling waarbij een aantal basistechnieken van EHBO uitgebreid getoond worden, zodat deze eigenlijk onmiddellijk kunnen worden toegepast.


Een heel 'waardevolle' voorstelling die je direct in de praktijk kan omzetten.  Al hoop ik dat dit niet snel nodig is !


Voor meer info en/of boekingen kan je terecht op volgende website: http://www.farcecancan.be/theater/secundair_onderwijs/cool_ik_kan_helpen_/pk-66


202 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page