top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverKristof Goffin

Li(e)ve Sint

Vier weken lang is ‘Li(e)ve Sint’ het vaste zetelmoment voor alle gezinnen, klassen, verenigingen en Sintvrienden in Vlaanderen. Zet het zoet en lekkers alvast klaar!


Met jawel...... ikzelf als één van de vaste hulpjes van de Heilige Man!


Tijdens 4 zondagnamiddagen is het van hieruit feest in elke gezinsbubbel. Een snelle, creatieve, gekke, unieke televisieshow met Sinterklaas en zijn vele (bekende) gasten. Meer nog: ook jouw woonkamer krijgt in dit alles een belangrijke en interactieve rol toebedeeld!

"Li(e)ve Sint" is een streaming-programma van anderhalf uur, waarin gezongen en gedanst wordt, waarbij wensen en dromen werkelijkheid worden … maar waar Sinterklaas ook zelf voor heel wat verrassingen zorgt. Een flitsend programma vol verrassende items, begeleid door een grote liveband. Tijdens de eerste uitzending (zondag 15 november) neemt Sinterklaas zijn intrek in Vlaanderen. De laatste zondag (6 december), op Sinterklaasdag zelf, wordt het Grote Verjaardagsfeest gevierd met bijzondere gasten, veel verjaardagskaartjes, taart én geschenken. De twee zondagen tussenin (zondagen 22 en 29 november) wordt er gefeest zoals je dat alleen maar met Sinterklaas kan doen.


Kijk live (of voor meer info) op onderstaande link:


Of naar TV OOST, ATV of ROB:

  • Woensdag 18 november van 16 tot 17 uur

  • Woensdag 25 november van 16 tot 17 uur

  • Woensdag 2 december van 16 tot 17 uur


210 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page