top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverKristof Goffin

TROTSE PETER!

Met enorme fierheid kan ik jullie melden dat ik 'peter' ben van 'LEVENSLOOP SCHOTEN'. Een fantastisch initiatief van 'Stichting Tegen Kanker'. Levensloop Schoten zal plaatsvinden op 16 & 17 mei 2020. Wat er precies gaat gebeuren lees je later hier op mijn website, of kijk alvast even op volgende link: KLIK HIER


Zin om ook een team te vormen en zo het goede doel te steunen? Aarzel dan alvast niet en schrijf je in! Dan zien we elkaar zeker terug in Schoten!Wat is Levensloop?


"Levensloop is een feestelijk evenement voor alle leeftijden. Het draait helemaal rond solidariteit en fondsenwerving voor de strijd tegen kanker. Het gemeenschapsleven van een stad of gemeente komt gedurende 24u samen om:

mensen die kanker overleefden of er nog tegen vechten, te vieren en in de bloemetjes te zetten; mensen te herinneren die aan kanker overleden zijn; als gemeenschap op te staan en samen de strijd op te nemen tegen kanker.


Teams lossen elkaar 24 uur lang af, tijdens een estafette rond een parcours. Hiervoor laten ze zich sponsoren. Er staat telkens minstens 1 persoon van het team op de piste. Levensloop is geen competitie!

Het is wel een bijeenkomst van heel het verenigingsleven van een stad of gemeente.


De 24 uur symboliseren het voortdurend gevecht van patiënten en hun naasten tegen de ziekte."793 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page