top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverKristof Goffin

De zomer komt eraan en zo ook de nieuwe zomertour van 'De Meezingers'!


DE MEEZINGERS is een band die bestaat uit een heleboel zingende tv-gezichten waarvan er steeds 4 (in wisselende bezetting) komen optreden, begeleid door 4 topmuzikanten. Het unieke aan deze vrolijke bende is dat ze tijdens de hele show allemaal samen zingen. En dat zorgt voor flink wat interactie, show en dynamiek. Ze hebben een breed meezingbaar repertoire met liedjes in alle talen die door jong en oud worden meegezongen in een set van 1 x 75 minuten. Van Will Tura tot Tina Turner, van Clouseau via Village People tot Samson & Gert.


Kristof is er alvast bij tijdens volgende shows:


26 mei: Brasschaat

23 juni: Kortenberg

7 juli: Zele

4 augustus: Blankenberge99 weergaven0 opmerkingen
  • Foto van schrijverKristof Goffin

Beleef het klassieke sprookje van Peter Pan in het Garageteater. Peter Pan woont in het magische Nimmerland, maar vliegt op een avond de slaapkamer van Wendy binnen. Ze vliegt mee naar Nimmerland en ontmoet daar het elfje Tinkerbell en de Verloren Jongens. Ze maakt ook kennis met de stoere prinses Tijgerlelie en ruige piraten. Gaat Wendy samen met Peter de strijd aan tegen Kapitein Haak?


Dit allemaal in een regie van Kristof! Première op 10 februari.


Interesse om te komen kijken naar deze jeugdvoorstelling? Voor verdere data en meer info... Klik hier.
106 weergaven0 opmerkingen
  • Foto van schrijverKristof Goffin

"Dertigers" is genomineerd voor een van de nieuwe mediaprijzen Kastaars, in de categorie beste fictiereeks van 2022!Stemmen kan je doen t.e.m. 19 januari via deze LINK


Het resultaat zie je tijdens een wervelende show op zaterdag 28 januari 2023!


150 weergaven0 opmerkingen
bottom of page